Hopp til hovedinnholdet

Hva burde jeg gjøre? Jeg er rett og slett redd for min egen kjæreste. 

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hva burde jeg gjøre? Jeg er rett og slett redd for min egen kjæreste. Bestemte sende dette etter en hendelse igår. Hvor han brått begynte beskylde meg for å ha vært hos naboen hannes å vært utro. (Han har tidligere jula opp sin forrige kjæreste flere ganger. Men han sier det kun skjedde når ho slo først) Å jeg hadde faktisk ikke vært hos denne naboen. Han begynner skrike til meg, å i det jeg løper ut døra Hannes flyr han etter meg å var truende. "Nå blir du med meg inn igjen, vist ikke såå!" Å skriker meg opp i ansiktet, fortsetter å beskylde meg. Å jeg gråter- å er livredd. Noe han absolutt IKKE hadde vansker med å se. Å alikavel fortsetter han å tvinge meg til ting jeg ikke vil. Å når han blir forbanna rasserer han leiligheten sin. Å virker sykt truende mot meg Når han skriker meg opp i ansiktet. Jeg ble helt stum. Tør ikke si noe. Eneste jeg ville var å ringe etter hjelp å komme meg VEKK! Men i det jeg prøver gå ut døra klikker han, tvinger meg til å bli. Ikke første gang dette skje

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, 

Takk for din henvendelse.

Veldig trist å høre at du er redd for kjæresten din.  Det høres ut som at han har ett veldig temperament og det er så klart ikke bra.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med noen du stoler på som kan hjelpe deg videre. Du kan f.eks. ta kontakt med Krisesenteret der du bor, de kan hjelpe deg. Andre du kan snakke med er legen din eller foreldrene dine. 

Legger ved noen linker du kan lese.

www.ung.no/IKKEGREIT/3495_Fysisk_og_psykisk_vold.html 

www.ung.no/vold/2038_Vold_i_nære_relasjoner.html

 Masse lykke til !

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jeg stoler ikke på kjæresten min

En jente og gutt sitter ute. Jenta ser på telefonen sin og smiler, mens gutten strekker seg litt over skulderen hennes for å se hva hun gjør på telefonen. (www.colourbox.com)

Jeg vil gjøre det slutt med kjæresten min for at jeg skal klare å leve uten å bekymre meg for å bli såret. Jeg tenker at kjæresten min kommer til å være utro.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse