Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i sønnen til kjæresten til pappa.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg trenger ett tips/råd. Fordi faren min fikk en kjæreste for en liten stund siden. Hun er kjempe hyggelig og det er barna hennes også. Greia er at jeg tror jeg har blitt forelska i den eldste gutten. Han er 17 år og fyller 18 år, mens jeg er bare 13... jeg har på en måte skjønt at det ikke kommer til å bli noe mellom oss, men det er så vanskeligt å komme over han. Han er kjempe søt og smart og er kjempe morsom. Jeg ser han ikke så veldig ofte siden de bor et par timer unna... jeg tenker på han hele tiden. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å være forelsket eller betatt når det ikke er gjengjeldt. Du skriver at du har skjønt at det ikke kommer til å bli noen mellom dere. Han er eldre enn deg og kanskje er det litt komplisert at han er sønnen til pappas kjæreste.

Prøv å komme over han og se på han som en god venn. Bli bedre kjent. Forstår at dette er vanskelig, men for å beskytte følelsene dine kan det være bra. 


 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse