Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt som har kjæreste, men skjønner ikke om han liker meg.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei,liker en gutt men skjønne han kje heilt,han har kjæreste men sende meg hjerter,på nyttårsafto når eg sa han va fin så sa han takk i like måde<3me sende ofta berre snap tilkvarandre uten å skriva nåke på dei, skrive åja på nåken snappar som han ikkje treng å svara på,men sende snap alikavel,seie eg berre kan ringa han,vil jo møta meg,eg har begynt på ein melodi og spurte om me skulle laga den sammen eller om han sku laga den og då sa han at me sikkert kunne laga den sammen,han blei glad når eg sa at eg hadde meldt meg på leiren som han sku på,han likte framsidebilde mitt,me snakka på snap til kl va3 om natto,kvar gong eg sende han bilder på chatten på snapchat så lagre han dei,sendte han ein video av meg så,lagra den kje sjøl på den chatten men da gjor han va han som sa at eg kunne melda meg på leiren.før sendte han nattasnap med bilde av han og kjæresten,men no sende han kje dei bildene lengre,hva skal jeg gjøre?jeg liker han godt.skrev en sang,han skjønte ikke at den var til han.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at det er forvirrende å ha så god kontakt med noen som har kjæreste, og at det er vanskelig å vite om han liker deg eller ikke.

De tingene du beskriver kan være tegn på at noen er interessert, men det kan også være et tegn på et godt vennskap. Ettersom han har kjæreste så tenker jeg at det ofte kan være lurt å holde litt tilbake i slike situasjoner. Det føler aldri noe godt å være den som kommer i mellom et par. Dersom han liker deg så er jo det veldig fint, men da må han også finne ut av om han vil avslutte forholdet med kjæresten sin eller ei.

Jeg vet ikke om det er riktig å konfrontere han med det du føler eller om det beste er å prøve å opprettholde vennskapet mens man later som ingenting. Det siste kan kanskje være litt vanskelig for deg, med tanke på at du liker han. Derfor kan du jo kanskje prøve å fortelle han hva du føler, og å spørre om han føler det samme tilbake? Om han gjør det, men ikke vil avslutte forholdet han er i så tenker jeg at det beste er å trekke seg tilbake, og å kanskje få litt avstand. Det er sjelden en god idé å havne i mellom noen. Det er ofte en vond situasjon for alle.

Som sagt så vet jeg ikke om du føler det er riktig å snakke med han om dette eller ikke, det er noe du må føle på selv. Det eneste konkrete rådet jeg kan gi deg er å prøve å i så fall gjøre ting på en så ryddig måte som mulig, dersom han liker deg. Det vil si å avvente å se hva som skjer mellom han og hans nåværende kjæreste før det blir noe mer mellom dere.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse