Hopp til hovedinnholdet

Jeg og venn har lagt merke til at en gutt oppfører seg litt rart, hva vil han?

Jente 16 år
 

Spørsmål

hei. i det siste har jeg og en venn lagt merke til at en gutt er blitt ganske rar om man kan si det. når han ser oss begynner han og stå urolig, drar hånden gjennom håret og ordner genseren. et eksempel på dette var når vi hadde et arrangement på skolen som alle på skolen var med på. jeg og vennen min satt ved et bord og han gutten kom gående med noen andre gutter. vi fikk øyekontakt med han også stanset guttene litt bortenfor oss. vi kastet blikk på denne gutten og da hadde han tatt på seg hetta og vi så at han begynte å så veldig urolig. endret stilling flere ganger. andre ting vi har lagt merke til er at når vi er i kantina og han er der endrer han sitteplass fra kanskje ytterst på et bord til innerst og når han reiser seg for å gå strekker han seg med å flashe musklene og når vi møter han i gangen på skolen blir han rar og flytter seg litt unna, ser på oss og ordner håret mens han ser på oss. hva vil han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Utifra hva du skriver så er det ikke så enkelt å si noe om hvorfor denne gutten gjør slik han gjør. Det kan være tilfeldigheter eller det kan være at han blir litt nervøs eller stresset i nærheten av dere. Det kan for eksempel hende at han ønsker å gjøre et godt inntrykk rundt dere for å bli godt likt. Kanskje syntes han en av dere eller begge er søte? Som sagt så er det ikke så godt å si noe sikkert basert på det du skriver, men det kan hende.

Dersom du eller venninnen din er interessert i denne gutten så kan det jo være en fin ting å prøve å ta litt kontakt med han eller snakke litt med han, for å bli bedre kjent? Kanskje kan det være at han er interessert tilbake.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og håper dette var til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse