Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om gutten jeg liker liker meg tilbake, får miksede signaler.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i en gutt. Vi begynte å flørte i sommer, og jeg fikk masse komplimenter, og fikk ofte høre hvor glad han var i meg. I desember sluttet han å sende sånne ting. hvis jeg sender det til han svarer han ikke, han bare åpner. Også har han vært veldig av og på, og ingen 100% tegn på om han liker meg.Så derfor spurte jeg siden jeg han. Fikk da til svar at det var ene vennen min som var problemet, siden hun hadde blandet seg inn i flørten til meg og han. Dette sa jeg ifra om til vennen min. Så ble det ganske god stemning igjen. Så på tirsdag så drev han på å filme meg siden vi var på samme sted, og sendte det til meg. ( han filmet seg selv der han smilte også, så det virket OK) . Så sendte jeg siden han sendte så mange videoer om han likte synet siden han sendte så mye. Så får jeg tilbake. «Det er akkurat det jeg ikke gjør». Jeg blir da selfølgelig lei meg, og har ikke snakket med han siden. Helt ærlig tror dere han liker meg, eller er det greit å gi opp?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er veldig vanskelig for meg å svare på om denne gutten liker deg eller ikke, da jeg oppfatter det som at han er veldig frem og tilbake og at han sender deg veldig forskjellige signaler. På den ene siden virker han jo interessert, men på den andre så var ikke det siste han skrev særlig hyggelig.

Noen ganger kan det være lett å mistforstå ting på sosiale medier, så kanskje kan det være greit å snakke med han for å høre hva han mente. Du kan jo si at du syntes det er rart at han har virket så interessert, men at han nå sier slike ting. Kanskje kan det være greit å spøre så dirkete for å få et godt svar.

Om han mente det på den måten som du i utgangspunktet oppfattet det så var det uansett ikke noe hyggelig, og da virker det heller ikke som en gutt det er verdt å satse på. Men som sagt så er det ikke så godt å vite sikkert hva noen mener over sosiale medier, men mindre man spør og får et klart svar.

Prøv kanskje derfor å spør han om hva han egentlig ønsker, da vil du kanskje få et klart svar som gjør det enkelt for deg å vite hva du burde gjøre.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme som deg. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse