Hopp til hovedinnholdet

Har mareritt om at kjæresten min skal dumpe meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er 11 år og jeg har en kjæreste som bor langt unna. Men nå har jeg plutselig mareritt om at han dumper meg. Jeg tørr ikke si det til han... jeg elsker ham og han sier han elsker meg. jeg har følt kjærlighetssorg før. Jeg har hatt mareritt om at han dumper meg i 2 månder nå. hva burde jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar.

Jeg forstår at det er trist å ha slike mareritt, og at du kanskje blir lei deg av at du tenker på det. Men det er nok likevel viktig å huske på at dette kun er drømmer, og ikke virkelighet. Prøv heller å stol på kjæresten din når han sier at han elsker deg. Om du tror det kan hjelpe så går det jo også an å fortelle han om drømmene dine, kanskje for å få en bekreftelse på at de ikke stemmer. Det er aldri galt å ta opp ting man tenker på med kjæresten sin, heller ikke usikkerheter.

Jeg håper dette var til hjelp. Lykke til.


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Par (www.colourbox.com)

Å være i et forhold kan både være tøft og fint. Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig stor trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse