Hopp til hovedinnholdet

Holder på med bestekompisen til broren min.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg er på gang med bestekompisen til broren min og han er 17år! Jeg synes d er litt kleint om broren min får vite om d.. For de er jo bestekompiser, så jeg tror han kommer til å si det til broren min snart

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tenker at du kanskje skal snakke litt med bestekompisen til broren din om dette. Du kan kanskje forklare han at du syntes det er litt kleint og at du ikke vet helt hvordan du vil at broren din skal finne ut av det. Kanskje syntes du det er bedre om du får si det selv? Eller kanskje er det best om dere sier det sammen? Prøv å snakk sammen om dette, det kan kanskje være godt å snakke om det, i tillegg til at dere får snakket om hvordan dere skal si det.

Dersom du virkelig liker denne gutten så vil jo forhåpentligvis også broren din forstå situasjonen og støtte dere. Kanskje syntes han det er vanskelig i begynnelsen, eller kanskje er det helt uproblematisk. Det enkleste er kanskje uansett at han får vite om det, slik at dere ikke føler at dere må snike dere rundt.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse