Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor ber en gutt holde meg unna selv om han liker meg tilbake?

Jente 19 år
 

Spørsmål

de er en gutt som eg liker , han liker meg og men han sa til meg at ikkje føle d samme og ikkje kontakt meg sjøl om han liker meg , koffor e d sånt at oppfører seg sånt , eg spurte igjen i dag (han var ikkje heime ) og stemoren kontakten han og sa han igjen at han vil ikkje ha besøk og ikkje kontakte meg e d fordi han ikkje e klar , innse at han gjer noke feil eller ford han e redd for å komme inn i forhold fordi han e redd for å bli skadet ? eg e bekymra han ikkje liker meg lenger eller ser meg som en stalker eg vet han ikke like forandringer og han liker ikkje å vise tegn foran andre . han e sjenert person men ka e årsaken at han oppfører sån?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Oi, dette virket som litt av en situasjon. Jeg forstår det sånn at du liker en gutt som sa at han likte deg tilbake. Nå sier han derimot at han ikke vil ha besøk, og at du ikke skal kontakte han. Dette er jo ganske dramatisk, og jeg skjønner at du synes det er vanskelig å tyde dette. 


Jeg føler at jeg kanskje vet altfor lite om situasjonen til å tyde hva han mener med dette, men det er vel det du også føler. Det kan hende han plutselig fant ut at han ikke liker deg lenger, men det tviler jeg på. Denne reaksjonen han har nå virker forhastet, så jeg tror nok ikke det er det. 

Det kan hende det skjer noe i livet hans nå som du ikke er klar over, og som han kanskje ikke er klar for å fortelle deg om enda. Det kan hende det skjer noe med han som han trenger å håndtere på egenhånd. Her kan det hende du bare trenger å være tålmodig og vente på at han skal komme til deg, eller så kan det hende du burde fortsette å rekke ut til han. Du må nok bare se an situasjonen da i så fall, for å se hvordan du skal oppføre deg. 

Det kan også hende han tror han vil ha mer av deg enn du vil, og at han derfor trekker seg unna for å ikke bli såret av deg. Eller så kan det hende han vet at du vil ha mer fra han enn han kan gi deg, og da trekker seg unna for å ikke såre deg. Det kan hende det var det han mente med at han; "ikke føler det samme." 

Uansett så er det nok lurt at du snakker ut med han om dette, så du skjønner hva som skjer med han og dere. Vent på at han skal komme til deg, eller så kan du forsiktig fortsette å ta kontakt med han. 

Jeg håper dette ordner seg. Jeg skal legge en artikkel eller to under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse