Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få svar fra han på en diskré måte?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg har snakket med en gutt i snart 5 mnd, jeg møter han random av og til å vi snakker 24/7. Han startet å snakke med meg etter vi møttes via felles venner. Han er så moden og oppmerksom på hvordan jeg har det å hva jeg driver med. Vår felles venn liker meg og det har skapt problemer. Jeg har gjort det tydelig lenge før dette møte at jeg ikke føler det sånn. Nå er han ikke et problem lenger, men jeg har begynt å tenke på om gutten jeg snakker så mye med ersånn han er mot meg mot alle andre. Våre felles venner mener jeg er den eneste han egt snakker med men det er vanskelig å bare tro på. Han er russ om 2 år og bussen hans har en deal om at de ikke kan ha kj. Jeg har tenkt på at det kan gjøre at han holder seg tilbake noen ganger, men andre ganger klarer han det ikke:) Så det jeg lurte på er om dere har noe jeg kan gjøre diskre eller lure han/sette han i en posisjon som gjør at han kanskje røper noe om det. Om jeg spørr rett ut kommer jeg ikke til å få noe ordentlig svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Så kjekt at du har noen å snakke med på den måten. Det er bra at han behandler deg som han gjør og det skjønner jeg at du setter pris på.

Jeg vil egentlig anbefale deg å spørre han om det sånn det er. Du kan fortelle han at du er usikker på hvor du står, og om du kan føle deg trygg sammen med han. Hvis du vil prøve kan du begynne en samtale helt vanlig men etterhvert prøve å vinkle det over og se om han svarer på det. Hvis ikke forteller du han bare det som det er. Det er bedre enn at du går og lurer, og ikke føler deg helt sikker. Men husk, det er ikke greit å presse noen til å snakke. Hva ville du gjort i hans situasjon?

Hvis han er så moden og oppmerksom som du sier, bør han vel klare å forstå deg i din posisjon i dette?

Bare å vær hyggelig og snill med han for å vise at du er interessert, og gjerne vil vite om han har noe og skjule. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse