Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kjærlighetssorg. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei..takk for svar på forhånd! Jeg var sammen med en gutt i klassen litt over ett år. Før vi ble sammen hadde vi vært forelsket et halvt år..vi, eller jeg slo opp i August 2017 med han, for det skjedde bare så mye & jeg følte jeg ikke hadde følelser for han mer..etter det var vi mye fram & tilbake. Vi gjorde kjæreste ting for ikke lenge siden, da følte jeg at jeg begynte å få følelsene tilbake..vi hadde mange krangler & mye skjedde mellom oss når vi var sammen, men det var alltid oss to til slutt, uansett hva. Vi var til & med innblanda i en politisak med skolen som handla om at han hadde spredd bilder av meg osv..uansett. Det endte med at jeg avslutta det for godt, for jeg følte det var det riktigste. Det går utover søvnen, matlysten, skolen min..jeg fortalte hva jeg føler, han sa han ikke likte mg. Men det føles så utrolig ut som det på skolen! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå?!..klarer ikke komme videre, jeg har prøvd! Har så gjerne lyst til at det skal bli oss to igjen..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er en vanskelig følelse for deg. Det å bli avvist av noen man har følelser for kan være veldig vanskelig – uansett om man er 15 eller 50. Men det er dessverre ikke sånn i livet at alle følelser vi har for andre blir gjengjeldt. Det virker som om dere har vært gjennom mye, og at det kanskje hadde vært fint om dere fikk litt tid hver for dere. Jeg tror du skal tenke at det som skjer mellom dere nå kan være en god ting. Bruk tiden med venner og familie, og gi deg selv tid til å komme deg over han. Kanskje kan du ta kontakt med noen andre med tiden også? Jeg legger ved noen fine artikler du kan ta en titt på. 

Hvis du føler at situasjonen går utover resten av livet ditt kan det være fint å ta kontakt med noen du stoler på. Fortell at du har det vanskelig, og at du trenger å prate om det. Ofte er det fint å snakke litt ut om det som plager deg. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse