Hopp til hovedinnholdet

Gave til kjæresten 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Kjæresten min har bursdag om noen dager, å eg veit ikkje hva eg skal kjøpe til han. Hva burde eg kjøpe?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Tenker at du først må bestemme deg for hvor mye penger og arbeid du skal legge inn i gaven. Vil vel egt anbefale å ikke bruker for mye penger for da kan dere fort ende opp der at dere føler press til å kjøpe dyre gaver til hverandre ved hver anledning. Det viktigste er jo at det kommer fra deg. Det er også et pluss hvis det er noe han ønsker seg, eller noe han faktisk har bruk for eller verdsetter. Derfor kan det være en ide og spørre han.

Hvis ikke kan du nesten alltid kjøpe klær som lue, skjerf, t skjorte, genser osv. Dette er noe han har bruk for nesten uansett og som han vil ha lenge. Derfor vil det også være et minne om deg og bety noe. Det er defor, som sagt, ikke så viktig hva det er. Det er likevel viktig at han kanskje verdsetter eller har bruk for gaven, så prøv å kjøpe et plagg som du vet han vil bruke.
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alternative gavetips

Bake (colourbox.com)

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

Les mer

Gave på budsjett

Gavetips

I løpet av et år er det flere anledninger hvor du føler at du må gi en gave. Men hva hvis lommeboka er slunken? Hva skal du egentlig gi til alle sammen? Del og få gode gavetips her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse