Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor avviste en gutt meg når spurte han om å finne på noe med meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har gjort noe jeg ikke skulle gjort!Han jeg liker syns at jeg er litt skummel,fordi jeg og noen jenter skulle ut å ake, og vi måtte gå forbi huset hans på veien, også på starten av dagen sendte jeg en snapp og spurte om han ville vøre med, men han sa at han var syk, men han kom på skolen og spilte fotball, så jeg trengte at han følte seg bedre, og jeg kjenner han jo ikke så godt,men vi har jo snakka litt sammen,og ALLE sier at han liker meg,han smiler til meg hele tiden, og fikser på håret, og når jeg går forbi han og vennene hans så donker vennene hans borte han Så stirrer alle på meg, mens han smiler OSV,men etter skolen spurte jeg han igjen på melding, men han svarte ikke, men da vi skulle gå,så gikk vi til huset hans for å spørre, jeg ringte på,han opna, han ble helt sjokka! Han stivna helt opp å stirra på meg med open munn og det så ut som at han drømte seg bort, og da sa jeg: skulle du vøre med å ake?Så sa han: eeh nei, veldig forsiktig og lukka døra, hvorfor aviste Han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at du skulle ake etter skolen med noen venner av deg, men denne gutten du liker sa at han ikke kunne være med på dette fordi han var syk. Når du spurte igjen så svarte han ikke, så du dro hjem til han for å spørre han direkte. Men da ble han veldig sjokkert og sa til slutt nei. 


Jeg vet at du kanskje føler at han avviste deg for en stor grunn, men han var nok bare litt nervøs. Eller så var han faktisk fortsatt syk og orket ikke, eller så hadde han noe annet han måtte gjøre som gjorde at han ikke kunne ake med deg. Eller så synes han det var kleint når det bare var jenter som skulle dra, og han var den eneste gutten. 

Det er mange grunner til at han kan ha blitt sjokkert og sa nei, men jeg tror nok ikke det er fordi han ikke liker deg som en person. Hvis du har hørt om at han liker deg, så tror jeg nok ikke at denne hendelsen kommer til å endre det. 

Dette går nok fint. Bare fortsett å snakk med han, og ta det som det kommer. Se hvor forholdet deres kan gå videre! Jeg skal legge noen artikler til under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse