Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i mitt søskenbarn, hva gjør jeg?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg tror jeg er forelsket i mitt søskenbarn. Hun er noen år eldre en meg. Når hun trener eller har på seg trenings thights er det nesten umulig å ikke stirre på rompa hennes. Hun er også veldig snill og kosete(ikke på en seksuell måte). Hva skal jeg gjøre!?!?!?!?!?!?!?!?.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 16!

Takk for spørsmål.

Når en er i puberteten, er det ikke uvanlig at en kan oppleve å bli tiltrukket og kåt på noen. Noen ganger kan det være mulig å bli sammen med eller ha sex med den en liker, andre ganger kan det bli vanskelig eller uaktuelt. Uansett hvem det er en tenner på, kan det oppleves tungt og frustrerende om den en liker ikke liker en tilbake. 

I Norge er det ingen lover som sier at søskenbarn ikke kan være kjærester eller ha sex sammen. Men, i noen miljø eller familier er det helt uaktuelt om søskenbarn blir kjærester eller har sex. 

Uansett hva som er mulig for deg å få til, er det ingen som kan hindre deg i å ha seksuelle fantasier om søskenbarnet ditt. Du kan derfor tenke på denne når du onanerer og på den måten få gode opplevelser. 

Les gjerne vedlagte artikkel.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse