Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt som er veldig fuckboy.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er jente på 14 år. Jeg er forelsket i en gutt som er veldig fuckboy. Jeg klarer ikke slutte og tenke på han men han bare går rundt på alle andre jenter. Jeg har vært med han og vi har gjort en del ting men etter det snakket vi liksom ikke så mye sammen mer unntatt på snap. Hn maser kjempe mye om nakenbilder og jeg klarer ikke si nei jeg bare utsetter det kan noen hjelpe meg jeg vil jo ikke at han skal slutte og snappe med meg men jeg stoler ikke nok på han til og sende bilder hva gjør jeg!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Det er vondt når man er forelsket i en som ikke er forelsket tilbake. Det er dessverre sånn at det vil skje med de aller fleste en eller flere ganger i løpet av ungdomstiden. 
Dere har gjort en del ting sammen, men denne gutten vil ikke være sammen med deg, han er med andre jenter. Det er også vondt å se.
Noen ganger kan det være som om man får et oppheng i noen, man blir som besatt av personen, og tolker alt den sier og alt den gjør. Du ser hvordan denne gutten oppfører seg. Er det en slik kjæreste du ønsker deg? Kunne du stolt på ham hvis dere ble sammen? 
Selv om man er pen, kjekk og sjarmerende og kanskje har litt status, betyr ikke det at man er grei, hyggelig, snill og omsorgsfull.
Nå spør gutten om å få nakenbilder, men du vet ikke om du kan stole på ham. Fakta er at han ikke vil være sammen med deg, han er ikke forelsket i deg. Hva skal han med nakenbildene, tror du? Kanskje skal han onanere til de, kanskje vil han dele de med andre? Dette vet du ikke noe om. En god regel er å ikke dele bilder som du ikke vil alle du kjenner og ikke kjenner, kan se. 
Noen ganger må man bare innfinne seg med at følelsene ikke gjengjeldes. Da får man kjærlighetssorg. Det er vondt. Når man har kjærlighetssorg kan man føle seg avvist, ikke god nok. Men det er viktig at du vet at du er god nok! Du er viktigst i verden for deg selv og du skal ivareta deg selv! En av måtene i ivareta seg selv når man har kjærlighetssorg, er å snakke med noen om det man føler. Du kan snakke med de hjemme, helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom. Ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og eventuelt svaret her. Da slipper du å forklare så mye. Det er godt å snakke med noen som forstår, en som kan trøste deg og hjelpe deg med følelsene dine. Ikke vent, snakk med de hjemme eller helsesøster så snart du kan. 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse