Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jente 15 her. Jeg tror jeg er forelsket i en i klassen. Vi snakker mye og «flørter» en del på skolen og klubber osv. Vi går på en felles klubb ilag. Jeg har sagt til han før at jeg ikke liker han men han slo meg på låret (ikke ment vondt) og jeg ville slå han tilbake. Plutselig sa han «jeg trodde du ikke likte meg. Hva skjedde med det?». Da vi skulle hjem spurte han om nudes4nudes senere. Vi sto å klemte lenge ute i regnet. Han tok på meg og jeg på han. En dag hadde han overnattingsbesøk av 2 gutter. Jeg snappet med han ene gutten og han jeg liker. Han gutten sa til han jeg liker at jeg har følelser for han og han for meg så hvorfor ble vi ikke sammen, mens han filmet det og sendte det til meg. Han sa og at jeg skulle komme dit og sove i senga med han. Senere snappet jeg med han jeg liker. Vi bestemte oss for å ha nudes4nudes. Han spurte også om jeg ville pule med han. Jeg sa ja på tull. Jeg er veldig usikker på om han liker meg. Hva tror dere? Utifra dette? Hva kan jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Ut ifra det du skiver, mener vi i ung.no at du bør være litt forsiktig med å sende nakenbilder og lignende. De kan fort misbrukes og man bør derfor unngå å sende nudes, eller evt. kun til folk du stoler på 100%. 

Det er litt vanskelig å si om han er forelsket i deg eller ikke, for med tanke på at han er såpass opphengt i å få tilsendt nakenbilder, sex og klining kan det hende at han kun er ute etter kroppen din. Prøv derfor å snakke mer med ham og bli bedre kjent, uten å nødvendigvis gjøre så seksuelt sammen. Ikke stress med forholdet, og ta ting med ro. 

Om du ønsker tips til hva du kan se etter, for å finne ut om han liker deg eller ikke kan du lese vedlagt artikkel. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse