Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min snakker ikke lengere med meg. 

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer på hva jeg må gjøre om kjæresten min bare plutselig sluttet å snakke med meg? For sånn ca det siste han skrev på melding til meg var "jeg elsker deg" og siden da og til nå har det gått over 4 måneder. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre da vi har vært sammen i over 3 år. Men vi bor heller ikke på samme plass. Hilsen jente 17 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det virker som om du befinner deg i en kjip situasjon, hvor det er forståelig at du ikke helt vet hva du skal gjøre videre. Det er selvfølgelig vanskelig når kjæresten din plutselig slutter å snakke med deg. 

Ut ifra det du skrever virker det ikke som om du har prøvd å få særlig mye kontakt med ham, etter at han sendte siste melding. Jeg anbefaler deg derfor å prøve å kontakte ham, og spørre hva som egentlig skjedde mellom dere. Med tanke på at dere ikke har snakket sammen på over fire måneder, er det en stor sannsynlighet for at han ikke lengre anser dere som kjæresten. Dette er derfor noe du må være forberedt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse