Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg holdt på med sluttet bare å snakke til meg. Noen tips?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 16år. Jeg hadde et crush jeg Holdt på med vi hvar nesten sammen hele tiden og vi snakket hver kveld.å jeg likte han kjempe godt. Så en dag spurte han om vi skulle finne på noe også snakket vi om det da, så dagene etter hørrer jeg ingenting fra han. Han sluttet bare og snakke til meg helt tilfeldigt.og jeg har ikke hatt lyst og tatt det opp me han for at jeg føler det ikke er vits i tilfelle han ikkje liker meg lenger.. noen tips?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er forvirrende, og at du ikke forstår hva han tenker.

Jeg skjønner at du ikke ønsker å ta dette opp med han, fordi du kanskje syntes det er kleint eller sårt dersom han ikke liker deg tilbake. Samtidig så virker det jo som om han i alle fall har vært interessert, og dette er jo ingen god måte å avslutte på dersom han har ombestemt seg. Derfor tenker jeg at det å sende hand en melding og å spøre om han fremdeles vil finne på noe kan være en god idé? Det var jo han som i utgangspunktet tok initiativet til å finne på noe, så kanskje venter han på at du skal ta kontakt? Det er ikke godt å si hva han tenker, men jeg tror at det å bare spøre han vil være fint for å finne ut av hva som egentlig har hendt.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme som deg. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse