Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg overtale henne til å ha sex med meg?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg er en ungdom på 16 som har kjæreste og som er like gammel som meg. Hun har veldig store pupper og da mener jeg ikke bare litt store men helt gigantisk store!!! Det verste av alt er at hun er ganske tynn også og har veldig liten rompe også! MEN, hun lar meg ikke værken få se eller ta på dem. Og det respekterer jeg, men jeg lurer på om det likevel er noe jeg kan gjøre. Jeg pleier å late som jeg kommer borti dem med en tilfeldighet, eller hvis hun sitter på fanget mitt mens vi kliner så klemmer jeg henne så puppene henne blir presset mot meg. Eller jeg kan la samtalen gå inn på kropp også få henne til å snakke om puppene sine. Og ofte bare jeg sitter vedsiden av henne og ser på de store puppene som buler utover genseren får jeg ståtissen. Og når jeg er hjemme hos henne henner det at jeg later som jeg må på do, låser døren og ser på de enorme bhene hun bruker. En gang kom det for meg uten at det var planlagt og jeg sprutet sæden min utover BHen hennes. Hvordan kan jeg overtale henne?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 16 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Det er svært viktig at du har respekt for kjærestens valg om ikke å utforske seksualitet! Du skal hverken overtale henne eller presse henne til noe hun ikke er klar for enda. 
Hvis man skal ha sex, må begge være på samme alder, og begge må ville det man gjør. Det at du ønsker å ha sex, er altså ikke nok. Sex skal være frivillig, og man skal gi samtykke, si ja, til hver eneste ting man gjør sammen. 
Det er veldig viktig at den man skal utforske seksualitet sammen med har lyst og er klar for det. Det skal være positivt for begge. Hvis en eller begge ikke er klare for det, eller føler seg presset, kan det være en vond opplevelse.
Når du er seksuelt tent, kan du onanere til orgasme, hvis det passer. For at du ikke skal bli så tent, kan du onanere rett før du skal til henne eller at hun kommer til deg. Da vil det ta litt lengre tid før du blir seksuelt tent. Det er sunt å onanere og mange onanerer i dusjen før de går på skolen, når de kommer hjem og før de sovner. Andre onanerer sjeldnere, andre igjen oftere. Finn ut hvor ofte du må onanere for å ha mer kontroll. 
Det er grensekrenkende når noen med vilje kommer bort i erogene soner, slik som du gjør med å komme bort i puppene, og at du klemmer henne fordi du vil kjenne de. Hvis du klemmer henne fordi du vil klemme og at hun vil klemme, er det noe annet. 
Man skal ha respekt for hverandres avgjørelser. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse