Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg burde slå opp med kjæresten min. 

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har hatt en kjæreste i noen måneder nå. I starten var det veldig gøy å være sammen og sende meldinger, men i det siste føler jeg det blir for mye og at hun ofte er sur. Vi har kranglet mye den siste tiden og hun klager over alt til meg og blir fort sur for alt mulig rart, men etterpå er hun bare lei seg for at hun blir sur og vi er der vi starta. i den ene krangelen vurderte jeg å slå opp. Det virket som om hun trodde det og når jeg møtte henne var hun helt knust. I det siste har vi kranglet mye over småting og jeg merker at jeg blir fort lei og at ting ikke er som før. Så fikk jeg vite at hun sliter med venner. Er veldig lei av krangel og mas, men klarer ikke bestemme meg, spesielt når hun blir så lei seg etterpå krangelen. Kan dere hjelpe meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er forvirrende for deg. Jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan. Ut i fra det du skriver tror jeg det kan være lurt å prate med henne. Det er ofte den beste måte å få endring i slike situasjoner. Fortell hva som er vanskelig for deg, og hva som gjør deg usikker. Det er ikke sikkert hun vet hva du føler, og trenger å bli bevisst på det.

Om ting ikke endrer seg er det mulig at dette ikke vil bli det forholdet du ser for deg. Da er det trolig best å gjøre det slutt, og tilbringe litt tid hver for dere. 

Men, ikke ta sorgene på forskudd. Snakk med jenta, og se om dere kan finne ut av dette sammen. Ta gjerne en titt på artiklene under også. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse