Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt, men han slutter på skolen til sommeren. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er kjempe forelsket i en gutt. Han er det beste som har skjedd meg, og jeg angrer ikke. Jeg har vært forelsket i han, i snart 2 år. Dette er ikke noe klisje barneforelseklse. Dette er noe ekte. Når vi ser på hverandre, og øynene våre møter så varer blikkontaktet fra sekunder til minutter. Jeg føler noe veldig sterkt. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på han. Det føles som om han er min ekte og store kjærlighet. Jeg vet det. Han betyr veldig mye for meg, og jeg vil ikke miste han. Problemet er at han er et år eldre enn meg, så han begynner på vgs etter sommeren. Jeg blir tristere og tristere for hverdag som kommer. Jeg vil ikke at han skal dra fra meg, jeg vil ikke miste han. Han er grunnen for at jeg smiler og går på skole. Han er personen som gjør livet og verdenen min lys. Jeg er redd for å få dårlige karakterer og slite med desperasjon. Han smiler hele tiden til meg, og han ser på meg, og han slipper ikke blikkontaktet. Han har sagt mye fint om meg. Hva skal jeg gjøre?HJELP

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Ut ifra det du skriver virker det som om du er veldig forelsket, og det er kjempe fint! Det er selvfølgelig trist at han du er forelsket i skal gå over til vgs., etter sommeren. 

Jeg anbefaler deg å prøve å tilbringe litt ekstra tid med ham når du kan, evt. snakke mer enn normalt, for å forsterke forholdet deres. Da vil det være lettere å holde kontakt, etter at han har byttet skole. Forsøk også å snakke med ham daglig etter at han har dratt, slik at kjemien deres ikke minsker. 

Du bør også prøve å fokusere på at om dere har et bra vennskap nå, vil det nok vare. Om dere derimot slutter å snakke sammen og mister kontakt, må du fokusere på at livet går videre. Tid leger alle sår! Selv om det vil være trist og fælt der og da, vil du etter hvert komme deg over det. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse