Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men foreldrene mine er usikre. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er veldig forelsket i en gutt i klassen min. Men problemet er at i 4.Klasse skrev han et stygt ord til meg på melding og jeg hadde lagt igjen telefonen min på badet og mamma så meldingen. Og det var ikke akkruat en fin melding. Men jeg bryr meg ikke om det lenger fordi det er liksom 3/4 år siden og det er lagt bak seg nå. PS: jeg skrev også noe stygt. Men vi har vært sammen mange ganger etter det og jeg prøver å skjule det fra foreldrene mine hele tiden men de oppdager det. Og vis jeg bare nevner han så begynner de å offe. Det er skikkelig irriterende. Og jeg har sagt mange ganger at det er lenge siden og at jeg også sa stygge ting og at vi har sagt unnskyld. Men de gidder ikke å høre. Hva skal jeg gjøre jeg liker han kjempe godt og jeg tror han liker meg litt også.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at du er usikker på hva du skal gjøre. Slik jeg forstår spørsmålet ditt er foreldrene dine kritiske til deg og gutten sammen, og du er redd for å si at du liker han. Jeg tror mye vil bli enklere om du prater skikkelig med foreldrene dine, og forteller din side av. Si at dette er mange år siden, og at ting har endret seg. Det tror jeg er en god start. Jeg legger ved en nyttig artikkel.

Hvis det ordner seg med foreldrene dine kan du jo gjerne ta kontakt med gutten, og vise at du er interessert. Flørt med han, og vis at du vil bli bedre kjent. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting!

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse