Hopp til hovedinnholdet

Fikk nettopp vite at gutten jeg liker, liker en annen...

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente som har nettopp fått vite at gutten jeg liker i 8 måneder liker en annen. Han stoler meg og derfor har han sagt det til meg. Men samtidig føler sorg som tar over meg. Jeg tror ikke hun liker han så jeg vet ikke hva jeg prøver på. Han sier det bare til meg. Han beskriver henne som jeg ville han skulle beskrive meg men, jeg er som en «søster» for han:( Jeg gir han selv om jeg ikke vil. Hva burde jeg gjøre. Burde jeg fortsette å være «søstra hans» eller skal jeg bare komme meg over han. Greia er at jeg klarer det ikke. Jeg har likt han snart i 10 måneder uten å ha likt noen andre. Det har gått masse rykter om at han liker meg. Men den følelsen om at han liker noen andre og at JEG er den første som får vite det. Jeg som liker han.....

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (14)

Det  må vere veldig vanskelig for deg å få en slik nyhet, når det gjerne skulle vært deg den handlet om istendenfor.

Det høres ut som at du og denne gutten er svært gode venner, siden du sier du er som søstera hans og han stoler på deg. Da må du nesten vurdere om dette er et vennskap du vil fortsette å ha selv om det er vanskelig når han liker noen andre, eller om det er enklere for deg å slutte å være like nær ham.

Har du vurdert å fortelle han om dine følelser for han? Han stolte nok på deg til å fortelle om sine følelser, tør du å gjøre det samme? Det kan være kjempeskummelt, men siden dere er så gode venner kan det hende han kan komme med noen råd? 

Fungerer det ikke med han og den andre jenta er det jo en mulighet for at det kan bli noe melom dere. Samtidig er det også mulig at du rett og slett bare trenger å ta litt avstand en periode, for å komme over ham helt, før dere kan bli venner igjen.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse