Hopp til hovedinnholdet

Fikk meg kjæreste i russetiden, hva bør jeg gjøre?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg er akkurat ferdig med russetiden nå. I russetiden er det jo vanlig å ha mye nærkontakt med andre. Før russetiden hadde jeg en kjæreste på samme alder, vi slo opp rett før russetida for å bli sammen igjen etterpå. Det som skjedde var at jeg har blitt sammen med en annen i løpet av russetiden. Han er 16 år. Hva burde jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Dette må du nesten kjenne litt på selv. Hvem vil du egentlig være sammen med?:) Du må rett og slett kjenne litt på hva du føler og hvem du tror du kommer til å ha det best med. Det at det er en aldersforskjell mellom dere behøver ikke å ha noe si. Det viktigste er jo hvordan dere har det sammen:)

Det kan uansett være en idé å snakke med eksen din om den situasjonen du er i nå. Kanskje det vil føles litt lettere når dere har fått snakket ut om hva dere ønsker? Det viktigste er uansett at du tar et valg som du er komfortabel med. Det er jo du som skal leve med valget ditt og da er det viktig at du gjør det som er best for deg. 

Les gjerne gjennom artiklene under for å få flere tips:)

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Russetid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om russetid