Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han interessert?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, eg kjenner en gutt eg e venn med, eg kunne blitt sammen med han men eg tror ikke han vil bli sammen med meg, men uansett så har eg lyst å øve meg på noen, en eg kan kline med uten st det betyr noe. Snart skal vi på en sånn greie der meg og han skal dele rom og være sammen. Hvordan får eg han til å bli seksuelt tiltrukket av meg,og har lyst til å kline med meg og tar det første steget. Jeg vil ikke at han skal vite at eg liker han eller at eg prøver meg, for d har eg en god grunn til men eg vil at vi skal kline mens vi er på den greien. Jeg vil ikke virke for desperat eller klengete, men vil bare få han til å bli seksuelt tiltrukket av meg, at han skal prøve seg, og at han vil kline med meg, hvordan gjør eg det? Eg esje ute etter å bli sammen med han men å kline m han og kose med han

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Slik jeg forstår spørsmålet ditt lurer du på hvordan du skal få gutten interessert. Det er vanskelig å få hans oppmerksomhet uten å by litt på seg selv. Derfor tror jeg det er viktig at du tar litt kontakt, og gjerne flørter litt. Jeg legger ved flere nyttige artikler du kan ta en titt på. 

I artikkelen "hvordan få han/henne interessert?" kan du finne mange gode svar og tips. Vis at du ser han, og gjerne hint litt til at du er interessert - det er en god start.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse