Hopp til hovedinnholdet

Har fått kjæreste, men er litt sjenert.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg fikk min første kjæreste i går. Jeg har vært forelsket i han veldig lenge. Selvom vi er sammen er jeg fortsatt litt sjenert og jeg er litt redd for at det skal ødelegge forholdet. Hva skal jeg gjøre skal jeg si til han at jeg er fortsatt litt sjenert eller si at jeg aldri har vært sammen med noen før eller hva skal jeg gjøre??? Hilsen sjenert jente

Besvart 26.08.2018 09:22
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Det er nok helt normalt å være litt sjenert rundt kjæresten sin i begynnelsen. Man kjenner jo ikke hverandre så veldig godt enda når man nettopp har blitt kjærester. Derfor er det ofte helt normalt at man bruker den første tiden på å bli kjent.

Dersom du kjenner at det er naturlig så er det jo greit å si til kjæresten din at du er litt sjenert, og at du ofte bruker litt tid på å bli godt kjent med noen. Men det er også greit å være klar over at det er helt normalt å bruke litt tid med noen før man kjenner seg trygg. Kjæresten din hadde jo antageligvis ikke blitt sammen med deg om han ikke likte deg godt fra før av.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Usikker jente står aleine (colourbox.com)

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse