Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som plutselig ikke liker meg tilbake.

Jente 16 år
 

Spørsmål

hei,jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.jeg og en gutt møttes og det gikk over alt forventning.altså vi tar buss ilag til skolen hver dag,og det er aldri kleint mellom oss og vi kan nesten snakke om alt.plutselig en dag tok han hånden min og det fortsatte videre etter hvert med at jeg tok han på låret og han tok på meg,på bussen da.i tillegg begynte han å snappe masse med meg på fritiden og lurte hele tide på hva jeg gjorde og sendte rødehjerter og godnatt mld med komplimanger osv.men så, plutselig over natta en dag begynte han å oppføre seg rart.neste dag spurte jeg han om det gikk bra, og så sa jeg at hvis du ikke gidder så gidder ikke jeg heller. han skrev en lang mld til meg om at det var best om at vi bare var venner for han var ikke klar for et forhold fordi han hadde ødelagt et annet og var dårlig på kjærlighet.jeg er jo dødsforelsket i han,og vi har snakket mye på telefon nå der han har åpnet seg for meg å sagt at han vil ikke såre meg og han er redd osv.mn er det bullshit?

Besvart 03.09.2018 10:08
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er forvirrende og vanskelig for deg. Når du kanskje trodde at det var noe mellom dere så trekker han seg i siste liten. Det er vanskelig å si om han snakker sant når han sier det han sier, eller om han bare ikke er interessert. 

Jeg tenker at det beste er å være helt åpen med han om hva du selv følger, og forklare han at oppførselen hans forvirrer deg. Dersom han bare er usikker på deg vil ting kanskje forandre seg når han får vite at du liker han. Dersom han fremdeles forteller deg det samme som han gjør nå er er nok det noe du må respektere. Det kan være veldig vondt, men det er dessverre ikke slik at man kan tvinge noen til å like en eller å være i et forhold om de ikke ønsker det selv. 

Jeg tenker at det å være åpen med han om hva du føler uansett vil være godt, og at du på den måten kan finne ut av hva han egentlig tenker. 

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Forelsket i en venn

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Er du forelsket i noen du allerede er god venn med? Syntes du det er vanskelig å vite hvordan du skal gå frem, eller er du redd for å ødelegge vennskapet?

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse