Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker kjæresten til bestevenninnen min, hva gjør jeg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Mhm...jeg og bestevennen min liker/liket samme person...jeg begynte og like han mye lenger før ho gjorde det...:/og nu e de sammen...altså æ har sakt t ho at æ like han osv...mn ho bryr seg ikke så mye..æ og han gutten har liksom kjent hverandre i 7år.. og de har bare kjent hverandre i akk en uke...ka ska æ egt gjør?

Besvart 29.09.2018 14:03
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver inn spørsmål til oss her på ung.no. 

Jeg skjønner at dette er en kjip situasjon for deg, det er ikke noe særlig å være forelsket i noen som har kjæreste, og det blir kanskje ikke så mye bedre når kjæresten er en som står deg nær. 

Det er som sagt vondt, men jeg tror det vil være fornuftig å prøve å akseptere det. Hvis du prøver å komme mellom om dem, tror jeg at det fort kan bli uvennskap, noe som ikke er hyggelig i det hele tatt. Det blir heller ikke riktig å prøve å be venninnen din om å slutte å være sammen med han.  Aksepter at de er sammen og gjør ting du liker, finn på ting sammen med venner og prøv å tenk positivt og se framover. 

Se gjerne på vedlagte artikler!. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse