Hopp til hovedinnholdet

jeg føler ikke at hun tar initiativ?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er deppa en god del, og det er pga en jente jeg liker, men jeg føler hun rejecter meg. Jeg har prøvd å ikke bry meg om henne, men klarer ikke å slutte å tenke på henne. Blir deppa hver gang jeg tenker på at hun flørta med en god venn av meg og han flørta tilbake, men hun sier i etterkant at hun ikke liker han. Jeg kjenner henne ikke så godt, men vil bli ganske godt kjent med henne og det vil hun også. Jeg sier til henne nesten alt her i verden om hvor fin hun er og sånt, men jeg føler også at hun ikke tar så mye inniativ i å bli kjent med meg. Hva skal jeg gjøre?

Besvart 30.09.2018 07:11
 

Svar
Hei gutt (14)

Så fint at du skriver til ung.no! 

Det høre veldig kjipt ut at hun sier hun vil bli bedre kjent, men viser andre ting ved å flørte med andre og ikke ta initiativ. Kanskje du rett og slett kan spørre henne? 

Spesielt om dere snakker mest på meldinger og ikke kjenner hverandre så veldig godt, er det vanskelig å forstå hva den andre mener med det de sier. 

Derfor: spør rett ut hva hun føler og tenker og vil!

Det kan være veldig skummelt men det er nok den enkleste måten å finne ut av ting på, så slipper du å gå og vente, bli nedfor og mistolke signaler. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse