Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i ei jente.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg visste ikke hvor jeg skulle skrive dette så jeg valgte denne kategorien. Jeg liker virkelig en jente i 10. Klasse, jeg går i 9. Klasse. Idag var jeg på "plassen" som vi kaller det, der 9. Og 10. Klasse står i friminuttene. Jeg kunne se henne, og så på henne og så vekk når hun så mot meg. Burde jeg prøve å få øyekontakt og blunke;) mot henne, og se om hun reagerer eller la det være å vente til hun fersker meg?? Takk for svar.

Besvart 16.10.2018 23:31
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du er usikker på hva du skal gjøre. Jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan. Hvis du er forelsket og vil bli bedre kjent med jenta, syntes jeg absolutt du skal ta kontakt og vise at du er interessert. Du kan absolutt sende noen blikk, og gjerne flørte litt. Jeg legger ved flere artikler du kan ta en titt på. 

Gi henne litt ekstra oppmerksomhet, og send gjerne en melding eller ta kontakt i friminuttene. Du må satse for å vinne, så hvis du tror dette kan bli noe syntes jeg absolutt du skal vise at du vil bli bedre kjent.

Under finner du mange gode tips. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse