Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er skikkelig forelska i en gutt og vet ikke hva jeg skal gjøre, vi var kjærester og jeg slo opp med han siden jeg følte at vi aldri egentlig var sammen. De siste årene så har alt bare vært kleint mellom oss og vi har ikke snakket så mye, helt til det siste halvåret. Vi begge tar hverandre i å se på den andre, og når han snakker når vi henger med folk så ser han kun på meg. Jeg drømmer om han og sitter ofte i timen og forestiller oss sammen hele tiden. Det kribler i magen hver gang jeg ser han og når han snakker. Jeg har så lyst til å bli sammen med ham, men vil ikke ødelegge noe. Hva skal jeg gjøre? PS: forelskelse kom ikke opp som en kategori.

Besvart 22.10.2018 12:05
 

Svar
Hei

Jeg forstår at du er usikker på hva du skal gjøre. Du er forelsket i gutten, men vil samtidig ikke ødelegge det dere har nå. Hvis du tror det kan bli noe mellom dere syntes jeg du skal ta sjansen, og se hva som skjer. Dere har åpenbart en historie, og du skal ikke se bort i fra at han har et godt øye til deg også.

Jeg syntes du kan prøve å flørte litt med han, og se hvordan han responderer på det. Ta en titt på artiklene under. Videre kan du gjerne ta initiativ, og høre om dere skal finne på noe en dag. Det verste som kan skje er at det ikke funker, men da har du i hvert fall prøvd, og du gir deg selv en liten utfordring. 

Jeg legger ved flere artikler som kan hjelpe deg på veien. Ta en titt. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse