Hopp til hovedinnholdet

forelsket i samme jente i 4 år...

Gutt 16 år
 

Spørsmål
hei, jeg er en gutt på 16, er forelska i ei jente, som jeg har vært forelska i i 4 år nå, det er på en måte dødla stress, jeg føler personeligt at ho gir meg forskjellige signaler hele tiden, og uans hva jeg gjør så ender det alltid opp med at jeg blir skuffa, jeg har aldri hatt kjæreste før, og har kunn vært forelska i 3 personer i hele mitt liv.

har du noen hint til åssen jeg kan få ho til og kansje like meg litt mer en det ho gjør nå? ho vet jeg liker henne, forelsket liksom, ho og vennene mine vet også at jeg tenner på HO og ikke kroppen, og jeg har sagt at jeg blir ikke sur hvis ho snakker til meg om følelser osv ang andre gutter:) noe jeg syns bare er topp, for vill jo bare at ho skal være lykkelig hehe:)

så somsagt, har du hint til åssen jeg kan flørte litt xtra med ho? kansje få ho litt extra innteresert??

og om det er jeg som bare har alt for høye forventninger hehe:/

hilsen forvirret gutt
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er deilig å være forelsket, men av og til kan det som du sier bli mye stress. Jeg synes at det er flott at du har fortalt henne hva du føler og at hun vet at du liker henne godt. Dette gjør at du kan spille med helt åpne kort og at alt blir mye enklere for deg.

Jeg tenker at du er ganske glad i denne jenta som du har kjent i 4 år. Det er nok hun i deg også, men det høres ikke ut som hun er forelsket og da er jo det noe du må forholde deg til. Jeg tenker generelt at forelskelse er en følelse som kan tape seg når den ikke blir gjengjeldt. Det som er fordelen er at du vet hvordan forelskelse føles, og har "åpnet opp" for den følelsen. Da er jeg også trygg på at du vil kunne forelske deg i andre, hvis du gir deg selv friheten til det. Å bestemme seg for å se ut i verden om det kan være andre søte der og ikke holde følelsene sine trofast til den man først har forelsket seg i. Høres kanskje litt kynisk og vanskelig ut, men det kan virke, slik at følelsene som du vet ikke vil bli gjengjeldt vil blekne. Det kan imidlertid være vanskeligere å få følelsene til å blekne når man er mye sammen, så kanskje en ide å ikke ha så tett kontakt en periode. Så mitt råd er egentlig at du skal holde litt avstand og se deg litt rundt og titte på andre jenter. Det kan faktisk være at dersom du gjør deg litt mindre tilnærmelig så gjør du deg også mer spennende. Dette kan igjen tale til din fordel og jenta som du har likt så lenge kan kanskje få opp øynene å se deg.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om dine forbrukerrettigheter?

Hvor lang bytterett har du som regel på nettet?