Hopp til hovedinnholdet

Tips til hva jeg og kjæresten min kan gjøre sammen.

Jente 16 år
 

Spørsmål
Heisann!

Jeg og typen min har vert sammen i ca. 3måneder nå, men så er problemet at jeg føler meg veldig kjedelig og lite kreativ, og han sliter litt med økonomien sin pga. stipend og slikt, men vi vil gjerne gjøre noe annet enn å bare gå på kino, sitte på kafe, shoppe og se film hjemme på sofan. Skulle ønske det var ting vi kunne gjort sammen uten at det kostet oss så mye penger. Vi har gått en del turer, men det blir bare det samme om og om igjen. Jeg trenger virkelig hjelp eller tips om ting vi kans gjøre sammen. Har dere noen tips?

På forhånd takk =)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er fint med litt variasjon i hva man finner på sammen med kjæresten sin. Det viktigste er selvsagt å tilbringe tid sammen, men det kan fort gå rutine i hva man finner på. Jeg får inntrykk av at dere gjør en del forkskjellige ting sammen. Å gå tur sammen er jo gratis. Nå som det blir varmere i været kan dere kanskje legge inn en piknik eller ta med engangsgrill/lage bål og grille pølser. Etterhvert som dere blir tryggere på hverandre kan det også være hyggelig å ta med seg noen venner.

Dere kan også trene sammen, lage mat sammen - enten til dere to eller for venner/familie. Kanskje en av dere skal pusse opp rommet sitt? Hva med å bowle? Eller lære dere noe sammen, f.eks. å spille gitar, ta gode bilder osv.. Planlegge en større tur til sommeren, f.eks. sykkeltur eller padletur over noen dager?

Noen andre som har forslag? Bruk kommentarfeltet under...

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om husleia di?

Hva er husleie?