Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så lyst på kjæreste.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har lyst på kjereste men jeg vet ikke om noen liker meg. Jeg liker en jente i klassen men hun liker ikke meg. Hva kan jeg gjøre? Gutt 14 år

Besvart 19.02.2019 11:40
 

Svar
Hei

Jeg skjønner godt at du har lyst på kjæreste. Mange har det når de er i din alder. Det er ikke alltid så enkelt å få det til når en har lyst, det er jo litt som  skal klaffe for at to faller for hverandre samtidig. 

Ikke alle er klar for kjæreste når de er på din alder, eller liker ikke deg på samme måte som du liker dem. Det betyr ikke at det er noe i veien med deg, men bare det at smaken er ulik. Det finnes helt sikkert noen for deg der ute. 

Jeg tror det er lurt å ta tiden til hjelp, ikke stresse, men ta kontakt og vise interesse når du treffer noen du liker. 
Det kan være fint å bli litt kjent med den du liker først, slik at dere begge kjenner litt til hverandre. En dag klaffer det for begge !

Ta en titt på vedlagte artikler, der finner du en del tips. 

Lykke til videre !

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse