Hopp til hovedinnholdet

Liker to stykker

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 13 år og liker to gutter. Han ene går på skolen og han andre spiller i et korps vi pleier og spille med, vi spiller noen ganger to korps sammen. Jeg tørr ikke å snakke med de og jeg liker han ene 40% og han andre 60% Hva skal jeg gjøre?

Besvart 25.03.2019 20:08
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss, og at du er forelsket :-) Jeg skjønner at det er skummelt å være forelsket også, og at det kan være skummelt å ta kontakt med de to guttene. Hvis du liker en av de best, så tenker jeg at du kan prøve å bli best kjent med han! Selv om det er veldig skummelt å ta kontakt, så er det ikke så ikke som man tror! Det verste som kan skje er at han ikke er interessert tilbake. Men hvis du aldri prøver, så vil du kanskje aldri få vite om dere kunne blitt noe mer. Selv om det er skummelt å ta det første steget, så tror jeg at det kommer til å gå helt fint :-) 

Ubder er noen lenker som jeg håper kan bære til hjelp. Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse