Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker har blokkert meg og sagt at vi ikke kan snakke sammen

Jente 14 år
 

Spørsmål

Så jeg holdt på en måte på med en gutt. Jeg viste veldig godt hvem han var igjennom snap og insta. Han går også på samme skole og klasse som bestevenninna mi. Vi snakket veldig mye sammen. Også begynte jeg og flørte litt med han og han gjor det samme til bake. Jeg gikk et hakk videre og spurte om han hadde lyst til og ha sex med meg siden vi er begge ganske kåte. Jeg trodde vi hadde en greie på gang og jeg var dum og fortalte at han kanskje likte meg og at vi hadde en greie for hverandre. Etter det begynte folk og spørre både han og meg hele tiden om vi var sammen eller om han likte meg. Det irriterte både meg og han så vi sa det ikke var sant noe av det. Etter på sa han at vi ikke kunne snakke sammen lengre og ha sex på grunn av alle de ryktene om oss. Jeg sa at jeg skjønte det og at det gikk bra. Men jeg likte han veldig godt og jeg kunne ha tenkt meg og ha sex med han. Siden jeg ble ganske lei meg da han sa det. Han til og med blokkerte meg på snap. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Besvart 16.04.2019 20:32
 

Svar
Hei


Jeg forstår godt at dette ikke er noen god følelse.

Det er jo veldig dumt av denne gutten og kutte all kontakt og å blokkere det på grunn av noe sånt. Jeg syntes det tyder på at han er ganske umoden.

Samtidig så kan vi dessverre ikke kontrollere andres følelser eller handlinger, og når noen oppfører seg slik så er det ofte best å bare heve seg over det og å prøve å komme seg videre. Det tyder jo på at han som sagt er ganske umoden, og det er jo ikke en hyggelig måte å behandle noen på.

Det går jo ann å spøre om dere kanskje kan være venner, men det vil nok ofte dessverre virke mot sin hensikt hvis man prøver å få noen som har sagt at de ikke ønsker noe mer til å bli interessert. Derfor tenker jeg at det å heller fokusere på å treffe noen som behandler deg bra er viktigere, og vil føles bedre for deg.

Jeg forstår at det er en vondt følelse, men noen ganger må man dessverre akseptere at følelsene ikke alltid gjengjeldes.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Rykter og ryktespredning

Rykter

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler gjerne ofte om tinge som setter andre i et negativt lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme som deg. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse