Hopp til hovedinnholdet

Det virker som at de eneste guttene jeg faller for er de som kun vil ha sex

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Er ei jente på 17 år med et problem som har gått over lengre tid. Jeg har møtt mange gutter, men det virker som det eneste de vil er å ligge med meg. Selv får jeg lett følelser, og det hender seg at jeg gjerne ønsker at vi skal utvikle det til noe mer, men det går jo åpenbart ikke. Føler meg derfor veldig avvist og utslitt veldig ofte, da det virker som at de eneste guttene jeg faller for, er de som kun vil ha sex. Det er også spesielt vanskelig hvis jeg møter noen som jeg syns jeg klikker med umiddelbart, det skjer ikke ofte, men det skjer. Og de gangene det gjør mest vondt. Vet ikke hvordan jeg skal komme meg ut av dette, og om dere har noen råd?

Besvart 24.06.2019 10:38
 

Svar
Hei

Jeg forstår godt at dette er vanskelig for deg. Du beskriver godt hvordan det føles for deg og det kommer godt fram at du får negative følelser når du forstår at dine følelser ikke blir møtt.

Det er også veldig vanskelig å holde seg unna når man først er forelsket eller betatt. Vi mennesker er styrt av følelser, men noen gang kan følelsene våre være dårlige veiledere for oss. Da kan det være lurt å forsøke å koble inn fornuften og instruere seg selv til å ta bedre valg.

Seriøse forhold kan komme av seg selv, men det kan være et tips å bruke mer tid sammen før man har sex. Hvis dere blir bedre kjent så har du kanskje bedre forutsetninger for å vite hva personen er ute etter. Får du en følelse av at det kun er sex personen er ute etter, så kjenn etter hva du føler samtidig som du kobler inn fornuften. Tenk over hvor såret du har blitt av dette tidligere, og erfaringer du har kan kanskje hjelpe deg til å ikke gjøre det igjen?

Lykke til!

 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Gutt og jente holder hender (Colourbox.com)

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser