Hopp til hovedinnholdet

Jente
 

Spørsmål
En gutt jeg liker kjempe godt, vil ikke snakke med meg. Jeg har kragla med han og ble venn med han igjen. Etter jeg og han hadde kragla, ville ikke jeg snakke med han siden han hadde såret meg. Så da jeg så han i byen ogsånt oversa jeg han helt og var med gutter ( vennene mine ). Så gjorde jeg det mange ganger, så nå vil ikke han snakke med meg i det hele tatt! Nå later jeg som jeg ikke liker han, men han vil ikke snakke med meg.. hva skal jeg gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Han vil ikke snakke med deg; betyr det at han ikke svarer deg når du snakker til han eller at han ikke tar kontakt med deg selv? Hvis det er slik at du har unngått han og latt som om du har vært sur på han kjempelenge, så er det ikke noe rart om han ikke vil snakke med deg. Han tror jo at du ikke vil snakke med han!

Det eneste du kan gjøre, er å ta kontakt med han igjen. Si at du ikke er sur på han lengre, og at det var dumt av deg å overse han så lenge. Spør han om han er sur på deg osv. Det er bedre å få snakket om det enn at begge to skal være barnslige og være sur bare av prinsipp. Nå vet jeg ikke hva krangelen gikk ut på, men det er jo tydelig at du nå vil ha kontakt med han igjen. Så ta kontakt, snakk med han!

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om funksjonshemning?

Har du rett til utvidet eksamenstid på skolen når du har diabetes?