Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en 15 år gammel jente som er utrolig forelsket i en gutt på trinnet mitt. men problemet er at jeg blir utrolig sjenert når jeg ser han

 

Spørsmål
Jeg er en 15 år gammel jente som er utrolig forelsket i en gutt på trinnet mitt. men problemet er at jeg blir utrolig sjenert når jeg ser han, har likt han i 2 år, og vi har enda ikke vekslet ett ord! vi går begge i 10. er jeg veldig barnslig som ikke tør å snakke med han? vi har snakket litt på msn, mn han svarer så seint, og da føler jeg at han er uinterissert, selvom han svarer seint til alle andre også. På skolen ser han på meg, men smiler aldri. Jeg er egentli utrolig lei av å like han, for er ganske sikker på at han ikke liker meg, selvom han ser på meg, og i sommer klarte jeg å komme over han, men med en gang jeg så han på skolen, ble jeg betatt igjen. Jeg er desperat etter noen råd!
hilsen jente92
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Jeg syns ikke du er barnslig selv om du ikke tør å prate med ham. Det er jo ikke så enkelt å bare starte å prate, når han er så treig. Mitt råd til deg er at du for din egen del må gjøre ett av to: Enten må du bestemme deg for at han ikke er verdt å bruke noen energi på, eller så må du bestemme deg for å sjekke ut om du kan få noen respons; prate med ham, flørte litt og se om han reagerer. Velger du første løsning så er det lurt å titte deg rundt i dine omgivelse å se om det ikke finnes andre flotte gutter som er verdt din oppmerksomhet. Uansett; Lykke til. Flørting er gøy!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om vennskap?

Hvordan kan du hjelpe en venn som har et problem eller sliter med noe?