Hopp til hovedinnholdet

Jente
 

Spørsmål
Han sa at jeg ikke var hans type. Og jeg liker han UTROLIG UTROLIG UTROLIG GODT! at jeg vil ikke gi slipp på han. hva skal jeg gjøre, burde jeg gi slipp på han ?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Hvis han sier at du ikke er hans type, vil det i første omgang ikke hjelpe deg noe om du legger deg etter han uansett. Det vil bare føre til han at blir lei av deg og enda mere sikker i sin sak.

Jeg synes du burde prøve å gi slipp på han. Det er rett og slett slik at alle ikke kan like alle, og man kan ikke bestemme selv hvem man skal få følelser for - slik kommer bare av seg selv. Hvis han forteller deg selv at han ikke liker deg, så er det nok slik det kommer til å være. Prøv å hold deg på avstand en stund, og venn deg til tanken at det ikke kan bli dere to. Det er ikke noe poeng i å jakte på noe som mest sannsynlig ikke vil skje, og det vil heller ikke gjøre deg selv noe godt. Se på andre gutter, prøv å gå videre! Det er mye annet det ute. Hvem vet, kanskje vil han endre mening når han ser at du har gått videre, og ikke er etter han lengere. Kanskje vil han se deg mer som du er da.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om hiv og aids?

Kan du ha en vanlig jobb hvis du har hiv-smitte?