Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg gå fram når vi er alene?

Jente 16 år
 

Spørsmål
Hei! Jeg lurer på en ting angåande en gutt jeg er forelska i. jeg har likt ham i litt mindre enn en måned, men har allerede blitt veldig glad i han. Han er en herlig fyr, og han er forelsket i meg også, det er jeg ganske sikker på. Skriver alltid "glad i deg" når vi sier hade på MSN, og sender masse meldinger til hverandre. Har et lite problem, da, han har aldri hatt en kjæreste før, og er nok derfor litt sjenert. Når vi er med hverandre prøver jeg å holde i hånden hans, men jeg tror ikke han oppfatter at det er det jeg prøver på. Han skvetter alltid til, og tror jeg kiler han eller "erter". men jeg har jo bare lyst til å være borti han, synes fysisk kontakt bare er koselig. Vi er som oftest ikke alene, så kanskje det at det er noen andre rundt oss har noe å si? Kompisene hans, o.l. Jeg lurer da på hvordan jeg skal gå fram når vi er alene, f.eks. Han er en ganske spøkefull type, så jeg vil se den litt mer seriøse og ydmyke delen av han... Dessuten tror jeg ikke han har kysset noen før, og vil ikke trenge meg på. Har dere noen tips/råd til hvordan jeg skal gå frem, hva jeg skal si til han, evt. til ting jeg bør ta hensyn til? Hilsen smålig fortvilet, 16
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Ikke vær redd for å være for direkte når du er sammen med han. Hvis du vil holde han i handa, så er det bedre å bare ta han i handa enn å hinte lenge til det. For det kan lett misforståes, som du jo har opplevd. Ikke vær redd for å være den som tar initiativet, jeg er ganske sikker på at han også har lyst til å holde deg i handa!

Det du kan gjøre er å sette deg litt nærmere han hvis dere f.eks. ser på film. Len deg litt på han, og gjør det lettere for han å kose med deg også. Du kan f.eks. stryke han på låret eller armen forsiktig eller lignende. Hvis du gjør sånne småting kommer resten til å gå av seg selv.

 

Mvh

ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om idrett og trening?

Hva er hovedårsaken til at ungdom driver med idrett?