Hopp til hovedinnholdet

Inviterte henne ut på date - men hun sa nei.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

hei, jeg er en gutt på 15 år som har kjærlighetssorg. jeg har det siste halvåret forelsket meg i en jente som jeg flørtet mye med og etter alt jeg har lest på denne siden, tyder alt på at hun flørtet med meg og. jeg bestemte meg for å be henne ut, men ble avslått. hun sa hun ikke følte det samme for meg. jeg syntes det var veldig rart siden hun tidligere denne uken innrømte overfor en kompis av meg at hun var forelsket i meg. vi har tentamen denne uken, kan det være en grunn til at hun sa det hun sa? hun har mange ganger sittet i en time og sett på meg og smiler til meg hele tiden. jeg tror hun liker meg men ikke vil ha noe forhold nå. jeg har kanskje ødelagt for sjanser på henne etter denne perioden med stress og. hva skal jeg gjøre? plis svar fort

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

 

Håpet er ikke ute enda! Det er veldig normalt at jenter reagerer på en slik måte, når hun blir invitert med ut.
Dette kan det være fler grunner til, som blant annet at hun skal være "kostbar" - og vil hun skal ha "overtaket". Det kan også være slik at hun rett og slett er redd for å dra på en date, og reagerer derfor med å si nei. Det kan også hende at hun er stresset grunnet tentamen, og ønkser å konsentrere seg om skolen - og ta kjærligheten når skolen er mindre stressende.

Hvis hun hadde fortalt til vennen din at hun var forelsket i deg, den samme uken som du spurte henne ut på date - så er det en selvfølge at hun er det fortsatt! Er man forelsket, slutter man ikke å være forelsket i løpet av en uke!

At hun ikke har lyst til å ha kjæreste nå, er slik man endrer mening om hele tiden. Hvis ting ordner seg mellom dere, og dere får en fin kjemi - er det veldig godt mulig hun endrer mening og har kjempelyst til at dere skal være i et forhold!

 

Du må heller ikke mase på henne, men vær rolig og hyggelig rundt henne - sånn som dere pleier. Jenter liker ikke gutter som er for pågående, så det er det ikke lurt å være :)

 

Lykke til!

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse