Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten prater neste ikke sammen.

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er en jente på 13 år jeg har en kjæreste men vi snakker nesten aldri sammen vi sender meldinger på mobilen og msn men vi snakker ikke sammen på skolen vi har kysset og klemmet men vet dere hva jeg kan si til han?? jeg synes det er domt og ikke snakke med han svar så fort som mulig hilsen en bekymer

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det å snakke sammen er jo det viktigste av alt i et forhold, så hvis dere ikke klarer å snakke sammen er det kanskje ikke meningen at det er dere to(?) Men kanskje er dere bare litt forsiktige og beskjedne, og trenger mer tid sammen. Neste gang du skal treffe ham kan du jo tenke gjennom en del ting dere kan prate om. En kjæreste skal kunne lytte og snakke om "alt", så hvis det er noe som interesserer deg eller bekymrer deg f.eks., bør dere kunne prate om dette. Det trenger ikke være de helt store spørsmålene om liv og død, men små hverdagslige ting. Det er også viktig at du spør ham og ting - hva han liker, er opptatt av, drømmer om, gjorde i går, osv.

 

Kanskje er det enda lettere hvis dere gjør noe når dere treffes, f.eks. er på fotballkamp, går på kino, bowler, går en skitur, osv. Når man holder på med noe, går ofte praten lettere.

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse