Hopp til hovedinnholdet

En gutt på MSN har spurt om vi skal være sammen?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei. for 2 år siden tror jeg, ble jeg kjent med en gutt på MSN. Jeg fikk guttens MSN fra en venn av meg. Vi hadde blitt kjent på MSN, også etterhvert spurte han om å bli sammen med meg.. Jeg fikk sjokk hver gang han spurte om det. Han har sikkert spurt meg over 20 ganger .. Men problemet er at han bor kjempelangt unna meg, man må ta buss for å møte han. Også er det at bestevenninna mi likte han ikke .. og hun er sånn som blir fort sur. Han spurte meg ifjord også, men nå har han sluttet å spørre .. han har kanskje blitt lei av å spørre siden jeg aldri kommer med et "ordentlig" svar. Hva gjør jeg? Hva er best? Hilsen Meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

Jeg skjønner du står ovenfor en vanskelig situasjon!
For det første, må man alltid være forsiktig med nettchat. Det å møte mennesker i virkeligheten, som man kun har møtt på nett, er noe man må gjennomføre med forhåndsregler.


Du spør videre om dere burde bli samnmen. Man burde ikke bli sammen med person man ikke er forelsket i. I ditt tilfellet høres det ut som han maser på deg, og at du egentlig føler medlidenhet for at - slik at du må si "ja" når han spør deg om dere skal være kjærester. Det å være kjærester er en seriøs ting. Man må virkelig være forelsket, og begge parter av forholdet burde ønske å være sammen i forholdet. Du har ikke en gang møtt denne gutten som ønsker at dere skal bli sammen, noe som er helt klart nødvendig for at et forhold skal fungere bra!

 

Videre sier du at venninnen din blir svært fort sur når han spør deg, og at hun blir irritert over at han bor så langt unna. Du burde ikke la hun gjøre avgjørelsen for deg - men la hun få komme med innspill som du kan tenke over i besluttningen din. Ikke la hun føle seg uinkludert i valget ditt - men husk; det er ditt liv, og da skal du ta avgjørelsene over ditt liv! Et godt råd til hva du da kan gjøre med henne, er å fortelle henne, jevnlig, hva du planlegger og hva du føler - så kanskje hun klarer å se det fra din side også!

 

Lykke til med valget ditt.

 

Mvh,

ungdomsredaksjonen i ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Trygg på nett (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse