Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i ei jente som også spiller instrument.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! er veldig forelsket i ei jente på skolen min. har vært det i et par år nå, men kjenner henne ikke så godt. har snakket en del med henne på facebook, men ikke mye face to face, fordi hun alltid er sammen med noen. Vi har en del til felles: hun spiller piano, jeg gitar. Ville det vært greit om jeg spurte henne om f. eks å spille hos meg en gang, eller ville det vært helt fjernt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Tja, hvorfor ikke? Neste gang du prater med henne på Facebook, kan du jo forsøke å starte en samtale om musikk. Fortell at du spiller og hva slags musikk du liker å spille. Hvis hun virker interessert i å prate om musikk og nevner at hun også spiller et instrument, kan du jo etter hvert i samtalen skrive at "det hadde vært morsomt å prøve å spille sammen" eller noe i den duren. Da får du føle litt på responsen hennes, og hvis hun virker positiv kan du jo foreslå sted og dag.

 

Lykke til!

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse