Hopp til hovedinnholdet

Er sammen med en gutt som bor 5 timer unna...

 

Spørsmål
Hei!
Jeg er en 14 år gammel jente som er sammen med en gutt jeg traff på Kreta. Vi ble godt kjent og begge var stup forelsket. Vi ble sammne via MSN, for vi bor 20 mil fra hverandre.. 5 timer! :(
Jeg syns det er så trist. Jeg savner ham så mye, og jeg er så redd for at han skal gjøre ting som jeg ikke vet om. Hvordan kan jeg vite om han flørter med andre jenter?
Jeg tror ikke at han gjør det, men jeg er den type jente som blir sjalu på 1-2-3.. Hvis han sier han har vært på skum party og der var det ei jente som han kjenner. Og så sier han at han tok beina hennes og dynka ho ned i skummen, så blir jeg så lei meg og sjalu at jeg holder på å sprekke. Men jeg viser det ikke til han..
Og noen ganger så blir alt så dumt! Han spille mye dataspill og velger både spill og kompiser framfor meg. Og jeg skulle ønske jeg kunne få ham til å høre på meg. Jeg har det så vondt, men jeg elsker ham så mye! Jeg vet han elsker meg og, men han er en så utrolig dårlig kjæreste som ikke klarer å forstå hvor lei jeg er. Vennene mine sier jeg burde slå opp, men jeg verken klarer eller vil...
Vi elsker hverandre begge to, men han.. Jeg klarer ikke helt å si det.. Hva skal jeg gjøre?
Hilsen fortvilet jente som savner ham så mye!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Det er veldig vanskelig å få et slikt avstandsforhold til å gå. -Og sjalusi vil nok bare gjøre det ennå vanskeligere. Når dere bor så langt unna hverandre, vil det være helt naturlig at dere lever deres vanlige liv, og gir hverandre frihet og trygghet til det. Dere kan ikke styre hverandre, men ved å benytte anledningen de gangene dere prates eller ses til å bare ha det hyggelig, er nok det som kan få forholdet til å vare litt. Blir det dere har sammen preget av sjalusi og forpliktelser, for eksempel til å prøve å få ham til å forstå hvordan du har det og legge mye lidelse i det o.l., vil han veldig fort gå lei.

Skjønner det er sårt at dette blir vanskelig når dere bor så langt unna hverandre, men prøv å nyte det som nå er av forelskelse og ikke la det overskygges av at det kanskje ikke kan vare evig. (Og er det "ment to be", så holder det hvis dere gir hverandre rom, tid og tillit.)

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om klimaet?

Et normalt stort tre kan oppta en CO2-mengde på…