Hopp til hovedinnholdet

Finne kjæreste - på chatteside?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

hei. jeg er en gutt som ofte føler meg litt ensom og tror derfor det kunne blitt bedre med en kjæreste så spørsmålet er om du vet om noen chatte sider eller noe annet på nettet for ungdom som vil treffe noen istedefor match.com som er for voksne og slikt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei,

 

Jeg kjenner ikke til noen slike sider bare for ungdom. Kanskje du kan spørre i et forum for ungdom og få tips fra noen som er på din alder. Det er mange måter å komme i kontakt med nye mennesker. For eksempel kan organisasjoner som Røde Kors Ungdom eller Natur og ungdom være fine plasser å bli kjent med nye mennesker. Eller det kan være idrettsforeninger, musikkforeninger eller politiske ungdomspartier – alt etter hvilke interesser du har. Hvem vet, kanskje man også kan finne seg en kjæreste.

 

Lykke til :-)

 

Hilsen Medietilsynet i samarbeid med ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse