Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket en gutt og er så red for å bli avvist hvis jeg sier det.

Jente 16 år
 

Spørsmål

hei! jeg er ei jente på 16 år, jeg er muslim og jeg har elsket en gutt i 8 år (siden 4.klasse) tl nå. jeg har så lyst til å fortelle han at jeg elsker han utrloig mye. men jeg tenker på utseendet mitt. jeg har aldri hørt fra noen at jeg er stygg men jeg er tjukk og holder på å trene. han er heller ikke vakker. ingen synes han er såånn utlogi kjekk de synes han er bare søt. men jeg ser alt i han (han er 19 år, ferdi med vidergående) jeg skjlnner ikke vorfor han betyr alt for meg. han vet ikke at jeg liker han. jeg er å fortvilet, for hver enste gutt jeg ser synes jeg han ligner på han (19) jeg gråter om nettene, jeg er deprimert har kuttet med flere ganger i hendene på grunn av depresjon. jeg gråter dag og natt, hører på triste sanger og håper på at livet mitt ska ende så fort som mulig. jeg vil bare ikke at han skal tenke noe galt om meg vis jeg forteller han at jeg elsker han, jeg er også redd for at han skal tenke at jeg er altfor litten til å elske noen??? er jeg det? svar meg på alle mine spørsmaål. jeg orker ikke lenger, jeg orker ikke å bære på denne hemmeligheten lenger. i åtte år har jeg elsket han men jeg synes det er på tide å si det til han, jeg er bare redd for hvordan han skal reagere. tenk om han avviser meg? da er livet mitt definiitivt over. jeg elsker han UTRLOLIG mye. hilsen en jente som er fortvilet

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Takk for at du skriver till oss!

 

Det du forteller om tror jeg det er mange som kjenner seg igjen i! et å være redd for å bli avvist tror jeg er noe nesten alle mennesker er redd for. Du har vært forelsket i denne gutten lenge. Selv om det er vanskelig å fortelle ham om hvordan du føler er det kanskje viktig. når man er forelskt så lenge kan man ofte bli mere forelsket i forelskelsen enn i personen.

 

Jeg blir bekymret når jeg hører at du har vært så fortvilet at du har kuttet deg. Det er mange som synes det er godt å snakke med andre om hvordan man har det. Utenom venner og familie er det mange som bruker skolehelsetjenesten, helsesøster eller sosiallærer. Det er også mulig å få hjelp på helsestasjonen for ungdom. Der har de lege, helsesøster, ofte har de også psykiatrisk sykepleier eller psykolog i tillegg.

 

Du kan også snakke med fastlegen din.


Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse