Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke en av "de 5 kjekkeste guttene i 10ende trinn".

Gutt 15 år
 

Spørsmål

mange av de fine jentene på skolen har noe som heter "formspring" de blir stillt spørsmål om "5 kjekkeste guttene i 10ende trinn " nesten alle svarer det samme, og jeg er ikke en av dem....... så jeg blir litt deprimert av det. hva skal jeg gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner at det ikke er noen god følelse å ikke være en av de som jentene sier de synes er de kjekkeste guttene. Men jeg synes ikke du skal bry deg noe om dette. Som du selv sier, svarer alle jentene omtrent det samme, og det er veldig typisk for sånne spørreleker. Ofte sier jenter det samme om de andre jentene har sagt fordi de rett og slett ikke tør å si at noen andre er kjekkere selv om de synes det. Det kan også være at ikke alle jentene vet hvem hva du heter, og da kan de jo ikke si deg. I tillegg er det sånn man har forskjellig smak, og det er sikkert flere som synes du er kjekk, bare at de ikke tør si det.

 

Jeg synes du ikke skal bry deg om "formspring", og heller fokusere på å være hyggelig, snakke med jentene og bli kjent med dem. Det er nemlig noe jenter setter stor pris på!

 

Hilsen redaksjonen, ung.no

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse