Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre kjent med en man liker?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei .. ! Jeg er utrolig forelsket i en gutt men han sier han vil bli bedre kjent med meg og det vil jeg også ,men jeg skjønner faktisk ikke hvordan jeg skal bli kjent med han . jeg har aldri vært så forelsket før .... !! vi er ganske godt i gang med sånne samtaler og alt det der men han syns han ikke er godt nok kjent med meg .. så er jeg ikke mye med han i frimenuttene osv :/ han er ofte på basketball banen å spiller fotball og noen ganger får jeg også klem av han .. ! MEn jeg er forvirret jeg veit ikke hva jeg skal gjøre .. har det så vanskelig akkurat når det gjelder forelskelse HJELP MEG A ? <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Den beste og nesten eneste måten å bli kjent med mennesker på, er å tilbringe tid med dem! Ut i fra det du forteller høres det ut som dere allerede er på vei til å bli kjent. Som du sa er dere godt i gang med samtaler, og da sannsynligvis på facebook? Man kan til en viss grad få et inntrykk av mennesker over internett, men det er ikke før du møter en person i virkeligheten at du faktisk begynner å kjenne personligheten hans! 

 

Du bør altså prøve å tilbringe så mye tid med han som mulig. Spør om han vil være med ut for å finne på noe. I starten er det kanskje mest komfortabelt å være sammen i en gruppe på flere mennesker, men etter hvert som dere blir bedre kjent kan du spørre om han vil være med på for eksempel kino eller noe lignende. La også han ta initiativet til å finne på noe, for du vil ikke virke for innpåsliten. Husk uansett at det er bedre å være litt for utadvendt enn litt for innadvendt!

 

Hvis dere liker å tilbringe tid med hverandre vil nok et vennskap til slutt komme naturlig. Kanskje han i tillegg blir forelsket i deg slik som du er i han, dette får tiden vise. Det er viktig å være tålmodig. 

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse