Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men hva om andre synes jeg er gal?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei.. Jeg er 14år og helt siden jeg begynte på ungdomskolen har jeg lagt merke til en gutt jeg totalt overså før. Å problemet er at jeg trur jeg liker ham, og jeg bare lissom førler meg dum. Vil lissom ikke at folk skal vite det, jeg mener hva om de syns jeg helt GAL?? Jeg vet det er teit og føle det sånn, men jeg lissom bare gjør det... Hilsen Annonym...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Alle har forskjellig smak når det kommer til hvem man liker, og hvem man ikke liker. Hvis du bekymrer deg over hva andre mener om at du liker nettop denne gutten, synes jeg du skal tenke gjennom om dette er nok til at du ikke skal gjøre noe med følelsene dine. For det første er det slett ikke sikkert de synes du er gal, og det er jo hva du føler som er det viktigste!

 

Hvis du likevel ikke klarer å legge bort disse negative tankene, kan et forslag være å legge inn et godt ord om han foran noen av vennene dine. Snakker du for eksempel om gutter med noen av dine gode venner, kan du nevne han og si "han er jo ganske hyggelig da?". Når de hører at andre snakker positivt om han, vil de kanskje tenke positivt om han de også!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse